- Välkommen älskling!

Den 25/4 -11 klockan 01.02 föddes min älskade Thea!


Kanske ska ta och skriva att allt går jättebra och att hon är världens snällaste. Ska ta och skriva om förlossningen när jag orkar. Ha inte riktigt kommit in i allt än så när jag väl ha gjort de kommer de komma en förlossnings berättelse :) Nu ska jag passa på att äta nått när mitt lill hjärta sover! :) Just de idag blir hon en vecka oxå :D <3


- Spring!

Nu jävlar ha maria jagat mig runt runt hela dagen. Först vart de en promenad till stallet för att mocka och hem igen, de är väl iaf 3-4 km upp till stallet. Sen kom jag hem käkade mat och sen vart de promenad igen. Då vart de en sväng på 3 km kanske? Plus ett stopp vid Vibackeskolan för att springa upp och ner i stentrapporna. Gick hem över sen fick jag nå jävla ryck och sprang en bit. Så nu jävlar ska detta igång innan jag får nå fel! ;) Kommer garanterat ha träningsvärk och fanskap imorn men de är de värt om jag får igång de här snart.

Nu ska jag se klart på mitt program på tvn sen ska jag nanna kudden, godnatt!

- Jag känner dig, jag känner dig så väl

Dina fasor, dina våndor finns också i min själ
Du är mitt kött och blod
Det bär ett dyrbart namn, det är min kärlek utan villkor
Jag gör vad jag kan
Så stor och stark på dagen, men så liten mitt i natten,
när ingen ser, när ingen vet, kommer gråten mitt i skrattet

Fem fingrar ska skydda dig
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen
Ett är hopp och ett är tro
Handens fem fingrar vaggar dig till ro



- sega dagar

Fyfan va otroligt segt och jobbigt allt känns. Så jävla frustrerande så man vill bara gå under jorden. Man blir less, sur, förbannad och ledsen över vissa saker. Man bara går hemma, släpar fötterna efter sig och undrar om de ska hända nått snart.. Men ingenting händer. Och idag är de en sån dag där jag bara vill gå under jorden, försvinna ett tag eller två! FYY va less jag är!!


- Hotrod mässan

Idag tog vi och drog oss bort på Hotrod mässan jag, morsan, farsan, Maria, Fredde och Jocke. Men de va ju totalt jävla värdelöst! En hall med max 100 bilar och de va ju inga speciella bilar heller.. Va inte värt dom där 150 kronorna iaf.







You're so hypnotizing

Could you be the devil?
Could you be an angel?
Your touch, magnetizing
Feels like I am floating
Leave my body glowing

They say, "Be afraid"
You're not like the others, futuristic lover
Different DNA, they don't understand you

You're from a whole another world
A different dimension, you open my eyes
And I'm ready to go, lead me into the light

Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love
And fill me with your poison
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim, ready for abduction
Boy, (boy), you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural, extraterrestrial


- hejhopp

Härlig dag ha de varit, vaknade sent. Klev upp, käkade frukost sen gick jag ut och satt mig i solen med världens bästa granne! Sen fick hon nått ryck och började kratta så då tänkte jag att jag skulle kratta i snön så den skulle ta och försvinna lite fortare ;) Sen tog jag och gick in vid 15 tiden och la mig på soffan för då va jag helt slut. Käkade min matlåda från igår, sjömansbiff! Fyfan va gott. Sen vart jag trött igen och gick upp och la mig på sängen för att vila ett tag men de gick ju sådär. Sen helt plötsligt ringer telefonen vid 19.30 tiden, då visar det sig att Inapina är här, så då kom hon och plockade upp mig. Åkte på max och käkade lite mat sen åkte vi och hämtade Sanna och brassade hemöver :) Nu sitter jag och glor på CSI, ska väl snart ta och sova så man orkar med morgondagen. Och imorn fyller jag tamme fan år oxå ;)

Godnatt folket!


- Sjukling

De är en snorig, hostig och hes Niken som sitter och skriver detta inlägg. Känns ju som att de är helt rätt tidpunkt att bli sjuk på. Ha liksom inte tid med att vara sjuk, ha för mkt annat och göra! Aja, dagen ha bestått av INGENTING och de va otroligt skönt, ha bara legat på soffan och latat mig typ. Men de är väl de man ska göra när man är sjuk? Ha nyss sett min älskade film Walk The Line, den är så otroligt bra. Älskar verkligen Johnny Cash, de är en person jag skulle ha velat sett live. Nu tror jag att jag ska ta mig en sväng till birsta om Mirre kan slita sig från sin film ;) de är tydligen birstaträff ikväll så måste ju dit och kolla läget iaf :)


- Full fart

Fyfan vilken otroligt jobbig dag detta ha varit. Först fick jag sova 2-4 timmar inatt, somnade kl 04.00 och vaknade igen 06.00. Sen gick jag och la mig igen för att försöka sova lite till så jag kollade på kl sista gången 07.30 och sen vaknade jag igen vid 09.00.. Sen jävlar ha de inte varit en lugn stund, käkade frukost, klädde på mig för att åka till stallet för att sko fyra små odjur. Eller ja två av dom va odjur! Va hemma igen vid 13.00, va bara att byta om för att åka till vårdcentralen.

Nu känner jag att jag är helt slut i kroppen och huvudet, även fast jag ha sovit två timmar efter maten.  Ne nu ska jag se om Saik tar hem de här sen ska jag försöka sova även fast jag har ont som faaan! Godnatt

- HUVVA!

Jaha här sitter jag mitt i natten och skriver. Ska bara meddela folket om att jag ha så otroligt ont nu så jag tro jag ska gå igenom jorden!

- Mys på stan

Idag ringde grannen och väckte mig kl 9.00 och sa att jag skulle klä på mig, käka frulle och sen skulle vi åka till stallet. Så de va ju bara att masa sig upp ur sängen och lyssna på henne. Åkte upp dit, mockade ur alla fyra boxar, städade hela stallet och fixade till. Kom hem och va döslut i kroppen men de va bara att byta om och åka in till stan för en fika med gootjejen Kakan! :) Vi gick och satte oss på barista för en fika, men de slutade med en macka och en cola. Satt där i några timmar och surrade skit sen så vart de hemgång.

Nu ha jag och syrran vare på birsta en sväng och handla lite smått och gott, sen vart de in till moster för att hämta nå kryddor. Så då satt vi där ett tag och surrade lite skit med henne :) Nu ska jag se Desperata husfruar sen blir de fan natten!

- Helgen

I fredags kom Sandra, Tommy och lilla Lea på besök. Satt och myste med Lea i flera timmar, världens gladaste lilla krabat de där. Världens smile när man gjorde konstiga ljud åt henne, så den där gulljäntan skulle man kunna äta upp för att hon är så söt. Mammas första kommentar när hon kom hem från jobbet de va -" Men gud va hon är lik pappa! Men de där växer hon ifrån och blir söt!" ;) Haha. Efter att dom hade åkt hem så vart de en sväng mot barnenshus men där fick man ingen service, stod vid disken i 15 min säkert utan att de kom någon. Då vart jag förbannad, skrek att de va dålig service och gick därifrån! ILLA ILLA! Tror att "hormonerna" tog vid där ;)

Lördag vart de en sväng på birsta med syster och kika lite. Ganska roligt, så fort man har pengar hittar man INGENTING som man vill ha men när man har lite pengar finns de så otroligt mycket man vill ha. Så jag fick inte med mig ett smack hem. Eller ja jag åkte på Jula och köpte mig 4 däck. Så de va de jag fick med mig hem från birsta. Senare vart de käk med ett helt gäng på Playa Primo, ganska trevligt tyckte jag :) Lite bilåkande efter de sen vart de hem och nanna kudden.

Och idag ha de bara varit lugna puckar hela dagen. Vart lunch på ikea, sen slappa i sängen tills de va dax för mat igen och sen efter maten fick de bli en film och nu ligger jag i sängen igen ;) Härliga söndag. Ne nu ska jag se klart på CSI sen ska jag nog ta och nanna kudden :) Godnatt folket.


Jag och lilla Lea :)
Bilden är "lånad/tagen" från http://leatynell.blogg.se/

RSS 2.0