- Vilket väder!

Ursäkta min otroligt dåliga uppdatering, men vem vill sitta vid en dator och blogga när de är så otroligt underbart väder ute?!

De har inte hänt så mycket spännande på sista tiden. Jag och Thea va in till stan i måndags och umgicks med Rebekka, de va otroligt trevligt :) Annars ha vi bara varit hemma och tagit de lugnt i solen :) Idag och går har jag hjälpt mamma med 100 flaggor som skulle sys.. Underbart roligt, NOT! Sen på kvällskvisten kom Robin och Rebekka och hälsade på, dom hade varit och hämtat ut biljetterna till Metallica! :D

 - Robin och Thea

Nu har jag precis packat klart de sista och imorgonnatt bär de iväg ner till Göteborg, snacka om lycka. Herregud va otroligt roligt de kommer bli. Mormor, morfar och Thea får se Metallica live på tvn :)

 - Thea's bodysar som mormor ha tryckt :)

Ne nu ska jag gå och lägga mig de är en dag imorgon oxå. Så godnatt folket :)
P.S nu blir de ingen uppdatering på ett par dagar.

- Midsommar

Igår var det midsommarafton, de vart midsommarlunch och senare mot kvällen vart de oxfilé till middag med alla grannar. Otroligt trevligt, de vart ju regn ett tag men de dog inte vi av. Utan pappa och Tobbe kom på den otroligt "smarta" idén att spänna upp en presening från ena husväggen. Så där dukade vi upp långbord och hade otroligt trevligt resten av kvällen.

Just nu sitter jag och väntar på Herr J så vi kan åka upp till Roten och hälsa på lite folk :) Ska bli otroligt roligt att få träffa alla igen, ska även svänga förbi morsan och farsan som sitter och fiskar där uppe :)

Hörs senare.

- Sova, sova och åter sova

Hello!

Idag försov jag mig ganska kraftigt, skulle ha varit nere på BVC kl 10.30 idag för ett samtal. Men när man har en liten plutt sov bara sover och sover så sover man ju själv. Vaknade inte av väckarklockan, av grannen som stod och knackade på dörren och kastade sten på rutan. Underbart, men jag fick ju en kraftig sovmorgon till kl 11 iaf ;) Underbart. Idag får vi se vad vi hittar på för nått, de är ju inge bra väder idag.. De känns som att de blir en kväll med massa film kanske :)


- Staden

Tjingeling!

Idag har jag, Thea och Sanna varit inne i stan. Mormor kom och plockade upp oss här hemma, för Sanna skulle in och fixa sitt armband som hon fick i studentpresent. Vi parkerar bilen och kliver ur, packar ur barnvagnen och Thea. SEN kommer jag på att jag ha glömt skötväskan hemma med blöjor, mat, plånbok och hela skiten! Men helt jävla underbart.. Men de är tur man har snäll mormor så hon gick på hemköp köpte en nappflaska och ersättning. Tack godegud för de. Vi gick till guldsmeden och lämnade in armbandet, sen skulle Sanna bort till arbetsförmedlingen och skriva in sig. Så vi sa hejdå till mormor och mötte upp Kakan iställe. Så då traskade hela kompaniet bort mot arbetsförmedlingen eftersom Sanna inte visste vart de låg, droppade av Sanna där sen gick jag och Kakan till Barista och tog oss en fika. Massa surr vart de såklart, de är ju inte varje dag man träffar henne eftersom hon bor över 100 mil bort! Dumma dig, flytta hem igen! :) Sen va de dax att åka hem för då skulle Sanna till birsta. När vi väl kom hem vart de sitta i solen. Så Thea fick mat och sen va de ut och mysa med alla grannar :) Nu ha äntligen mitt hjärta somnat efter att ha stirrat ut mig i 20 minuter så nu ska jag nog oxå ta och sova.



Godnatt

- So close no matter how far

Couldn't be much more from the heart
Forever trust in who we are
And nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Never cared for what they do
Never cared for what they know
But I know


Hjärtat sover sen ett tag tillbaka, jag borde väl oxå ta och göra de.
Men jag känner mig vilsen på nått sätt, vet inte vad de är.
Ne nu ska jag ta min lilla knodd och gå upp :) Nattinatti




- Thea

Theas vikt och längd

25/4 -11 - födsel:
3466 gram och 48 cm
28/4 -11 - 3 dagar: 3265 gram
6/5 -11 - 11 dagar: 3510 gram och 51 cm
13/5 -11 - 18 dagar: 3680 gram och 52 cm
20/5 -11 - 25 dagar: 3970 gram och 52,5 cm
27/5 -11 - 1 mån 2 dagar: 4150 gram och 53 cm
3/6 -11 - 5 veckor 2 dagar: 4370 gram och 54,5 cm
15/6 -11 - 7 vckor 2 dagar: 4590 gram och 56 cm



Mamma älskar dig så otroligt mycket min lilla ängel! <3

- Hos mormor och morfar

Tjingeling!

Idag ha dagen spenderats ute hos mormor och morfar med kusinerna. Dom ringde ju redan igår men då orkade jag inte åka ut eftersom de va så dåligt väder. Men idag vart de ju fint väder så då fick morfar komma och plocka upp oss! Mormor bjöd på frukost, jordgubbar och mjölk. Sen lekte jag och syrran med kusinerna, vi sprang runt på gräsmattan, hoppade studdsmatta och badade. Även fast de bara va 16 grader i vattnet, jag som är den största badkrukan av alla badade längst! Stolt tjej. Mormor gullade med Thea när hon va vaken så jag hade lite "fritid" eller va man ska säga ;)


   
Nu ska Sanna göra manikyr på mina naglar tydligen sen blir de film resten av kvällen. Nattinatti :)


- Hejhopp!

Ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen jag ska ta och bättra mig! :)

Vilket otroligt skitväder som har kommit över Sundsvall.. Här om dagen kunde man ligga ute och steka och nu är de bara kallt och regn.. UFFA! Hoppas de är fint väder i heögen så man kan åka upp till Sättna och kolla på lite dragracing :)

Idag ha jag, Thea och plastmormor varit i kyrkan och kollat på Matte's skolavslutning. Otroligt duktiga tjejer som sjung den underbara låten Hallelujah, fick fan rysningar vissa gånger.



Efter skolavslutningen gick jag och la mig på soffan, har haft otroligt ont i huvudet dom senaste dagarna. Vill bara kapa av mig skallen! Sen kom modersvea hem så då va de bara att kliva upp för att åka och hämta lite mat till påwnnisarna. Herregud va Rodden ha blivit stor, han bara växer och växer. Han har fan vuxit om Poker nu, helt jävla otroligt :)



Ne nu ska jag och min underbara dotter gå och lägga oss. Ha precis fått henne att sova med hjälp av Metallica. Hon ha varit lite grinig på kvällen dom senaste dagarna :/ Aja godnatt folket :)


- Studenten!

För idag ha världens bästa syster tagit studenten! FYFAN VA HON ÄR BRA!



- Lördag

Igår åkte jag och Thea in med plastmormor, Fredde och Matte för att kolla på alla raggarbilar. Thea sov hela tiden där inne och jag fick träffa en massa folk och titta på alla bilar. Trevligt att göra nått istället för att bara sitta hemma. Thea är ju så otroligt snäll så henne kan man ju ta med sig vart som hellst tydligen. Hon bara sover och sover :)



Idag har vi inte planerat nått, kanske åka upp och tömmköra Poker? Bara för att få göra nått :) Aja vi får se vad dagen bjuder på, hörs sen!

- Jaha

Igår efter att vi solat vart de lite käk och sen ut i de fina vädret igen. Mamma och pappa tog och körde syster till haga och jag gick till grannen och satte mig i de fina vädret. Vi satt väl ute till nio innan de va dax att gå in och bada Thea. Min lill tjej älskar att bada, hon blir helt tokig när hon hamnar i vattnet. Ligger och sprattlar som en liten groda :) Efter badningen va de natti natti för Thea och film för mamma. Vart film till kl två inatt så jag va ju lagomt trött när Thea vaknade och ville ha käk >_< menmen skyll sig själv :)



Vi klev upp vid tio idag och beskådade de otroligt fina vädret som va utanför fönstret, mamma och pappa stod utanför mitt fönster och gjorde sig klar för att åka och fiska. Så jag och Thea gick ner för att käka lite och sen vart de ut. Thea fick ligga och mysa med plastmormor Maria på filten under parasollet tills dom otroligt svarta molnen drog in >_< Så nu packade vi oss in igen.. Så vad fan gör man resten av dagen?!


- Fredag

Dagen började med att kliva upp klä på Thea och åka ner till BVC för att mäta och väga. 4370 gram och 54,5 cm lång. Hon växer så fruktansvärt den här lilla tjejen :) Efter BVC så vart de mat för den lilla och ut i vagnen. Sen kikade grannen förbi och sen ha vi legat ute och sola hela dagen. Nu kom molnen fram så nu va de inge skönt längre. Hoppas de blir mat snart för nu kurrar min mage, men man får ju skylla sig själv om man inte äter nått :)



Idag är de en månad kvar tills man står nere på ullevi och skriker till Metallica! Fyfan va jag längtar. Ne nu ska jag ta och hitta nått att stoppa i käften! Tjohejs :)


- Solsken!

Hello!

Imorse fick jag mig en sovmorgon, Thea vaknade kl 8 så då kom mamma upp och frågade om hon skulle ta henne så jag fick sova ett tag till. Så då somnade jag om och vaknade igen kl 10.30 vilket va otroligt skönt. När jag kom ner va de dax för fröken att äta lite till så hon fick mer mat sen vart de ut i de fina vädret. Så jag packade ner henne i vagnen, mamma fixade till lite ute och jag satt på trappan och käkade frukost. Efter ett tag ringde Kalle (min kusin från sthlm som är här och hälsa på) och tyckte att vi skulle komma och hälsa på. Så då ringde jag till min kära syster som sov hos Erik och frågade om hon skulle med. Så hon satte sig på en buss hem och vi började göra oss i ordning för att åka.

 

Ute hos mormor och morfar va de full fart, ungar överallt! :) Dom höll på att göra lunch där ute så de vart jordgubbar och mjölk för mig till lunch, FYFAN va gött de va. Sen tog jag och hoppade lite studdsmatta med Lea, målade med Emmy och drog en repa på fyrhjulingen. Thea sov hela tiden medans vi va där ute. Vilket mina kusiner från sthlm tyckte va otroligt tråkigt eftersom dom bara ha träffat henne när hon va nyfödd. Menmen vad gör man :)



Väl hemma igen vart de grillat till middag, otroligt gott. Nu sitter jag här och kollar på Criminal minds Suspect behavior med min kära mamma och ska snart gå upp för att sova :) så jag säger tack och godnatt! ;D


- Hjärtat!

 Mamma älskar dig så otroligt mycket lilla hjärtat!




- Städ eller slappa?

Nu har jag äntligen fått Thea att sova, hon har varit klar vaken sen kl 9. Så nu ligger hon i sin rosa lilla puff, medans mamma sitter och lyssnar på Metallica. De kan ju tänkas att de va därför hon somnade? ;) Så nu kanske jag ska ta och göra någon nytta här hemma. Plocka ur diskmaskinen och tvätta lite kläder vore en ganska bra idé. Men jag känner mig otroligt lat idag så jag kanske ska sitta kvar i soffan och bara slappa iställe. Eller så kanske man ska ta en promenad? Äh vafan jag gör ett ryck här hemma!



Hörs på senare :)

RSS 2.0