- Bilder

Lägger upp lite bilder på vad vi har gjort under några veckor. Har ju inte uppdaterat så bra så då slänger jag ut lite bilder istället!





- Lördag

Morrn morrn!

Eller ja morrn morrn va de redan kl 7 imorse men vi har legat och myst i sängen hela morgonen och tittat på film. Så nu har vi nästan nyss klivit upp och fått på oss kläder. Thea fick nyss mat och sen vart de ut i vagnen för att sova en stund. Så nu står hon på altanen och sover skönt. Själv ska jag väl ta och äta någon frukost och försöka få liv i dom andra två på övervåningen. Man kan ju inte sova bort hela dagen heller. Men så är ju Sanna och Erik.

Idag får vi se vad vi hittar på, vi är ju helt ensamma tack och lov ;) Haha. Mamma och Pappa åkte till Åre med pappas jobb för dom firar 50 år. Så de va ju lite roligt för dom och otroligt skönt för mig och Sanna. Vi har fan aldrig varit själv en helg på 21 år! Helt jävla sjukt.. Dax att klippa navelsträngen mamma!!

De lär väl bli så att vi ska åka och köpa nån mat så vi har nått att äta idag iaf, sen få jag väl se vad dom här två har kokat ihop :) Jaja nu kallar frukosten :)


- Birsta

Idag ha jag varit och gjort av med pengar på min underbara dotter. Bara kläder till henne för 1037 kr ;) Herregud säger mamma.





- Söndag

Just nu sitter jag och väntar på att Mirremupp ska sluta, ska antingen åka och rida Belle eller så blir de minigolf. Hon har tydligen inte bestämmt sig än, vi får väl se vad de blir för nått. Thea ligger och sover i vagnen, hon har sovit länge. Över tre timmar så hon lär väl vakna vilken sekund som hellst. Så de är väl lika bra att gå ut så man hör henne :)


There's no one like the other
It's in your hands, It lies in all our hands
Listen to your mother break free from the fence
It's when you cry it all ends

And you learn like a shadow flows in the rain
Like a foreign flame in the dark showing you the way

Bringing you the fire I will love you I will hurt you too
All we need is cover from the no lovers from the cold others

What we feel now isn't pain just a scent of it is enough
Blinding me with grace

There's no have to do it your way

 - Thea fick smaka glass :)

You learn

Sitter och lyssnar sönder Takidas låt You Learn. Måste helt klart vara den bästa låten dom har gjort. Ryser i hela kroppen när jag hör låten. Ni måste helt klart lyssna på den om ni inte har gjort de.

http://www.youtube.com/watch?v=_pIHb68euNE&feature=related

- Foto

Idag ha jag gjort nått riktigt roligt, först tog jag och beställde en förstoring på mig och Thea. Sen så ha jag gjort en fotobok via internet. Man lägger till bilder, text och krusiduller själv och gör de precis som man vill ha. Väljer bakgrund, färg och skit själv. Den finns i olika storlekar mm. Jag tog och beställde liggande A5 format med 24 blad. 195 spänn kommer jag betala för den, bra pris ;) länk hittar ni här om ni är intresserade : http://www.fujidirekt.se/fotobok/fotobok-borja-har.asp

Nu sover Thea så jag ska väl ta och slå på en film eller nått :) Så godnatt folket

 - Sockertopp

- Feber

Idag började dagen tidigt, Thea vaknade 06.30 och ville ha mat första gången. Hon fick mat och somnade sedan om till 08.10. Då va de bara att kliva upp och ta på några kläder på lilla fröken. Pyjamasen va dyngsur och hela hon va blöt. Konstaterade lite snabbt att hon hade feber. Så idag ha vi haft en jobbig dag, de är bara mamma som har hägrat hela dagen. Sen ha hon varit pipig och gnällig. Men de är ju inte så konstigt när man är dålig :/ Så lilltjejen ha knappt sovit något på hela dagen, de vha bara varit korta studer. Så nu ha jag äntligen fått hon att sova. Vi får väl se hur den här natten bli då.

Sen blir jag själv resten av veckan för både mamma och pappa börjar jobba igen nu efter semestern och systeryster ska tydligen vara barnvakt hela veckan så. Vi får väl se om jag och Thea tar och hittar på nått skoj nån dag framöver. Jag vill ju att hon ska bli pigg först :)

Aja nu ska jag se Gone In 60 Sec innan jag tar och sover :)


- Less

Känner mig så otroligt less av någon konstig anledning, de kryper i kroppen på mig.. De är väl mycke som ligger och gnor inne i mig men får inte ut de. Finns allt för många idioter på denna planet som jag skulle vilja prata ett och annat med.. Jag orkar inte, ids inte och vill inte! Även fast jag skulle vilja skrika ut vad jag känner.

Aja idag har Thea fått sina första sprutor, huvva stackars min lilla älskling. Hon skrek och skrek. De gjorde otroligt ont i mitt hjärta att se henne sådär ledsen. Men de gick bra iaf, hon va duktig tjej. Efter att vi hade varit och fått spruta så åkte vi ut till mormor för sol och bad med Hanna och Sanna. Mys pys :)

Nu sitter jag här och har otroligt tråkigt så jag funderar starkt på att gå och lägga mig även fast jag inte är trött..


- Kärleken är obeskrivlig

Världens finaste prinsessa <3



I mina ögon finns bara du, min kärlek till dig är obeskrivlig.
Du är världens underbaraste unge, jag älskar dig mer än allt.
Innan du kom in i bilden visste inte jag hur mycket man kunde älska.
Men nu vet jag de, för jag älskar dig obeskrivligt mycket.


RSS 2.0