- Städning

Då har man varit i lägenheten hela dagen och kört bort de sista och flyttstädat. Känns skönt att man har de gjort iaf. Nu har jag gräsligt ont i ryggen och är slut i kroppen. Så ett varmt bad väntar och sen blir de packa upp allt här hemma. Eller ja de som ska packas upp. Så jag har ju de jag gör resten av kvällen! ;)

- Skoooter!

Igår va en jävligt härlig dag. Strålande sol, -5 grader och helt vindstilla. De kunde inte bli en bättre dag för lite skoteråkning och pimpling. Tyvärr fick jag inte med mig kameran och de vart ingen fisk för den delen heller! >_< Menmen de kommer fler gånger. :)

Ha inte så mkt mer att skriva just nu. Mer än att jag ska kyrpa ner i sängen och glo på tv innan jag ska sova. Imorrn blir de upp tidigt och åka in till stan för möte kl 10.30 sen ska jag bort till gärde för att köpa mig en macka av syrran's UF-företag ;)

Ne nu är de godnatt! :)


- bjuder på en bild från den 20/12 -10
 

- Birsta city häng

Är man inte världens bästa syster så säg. Sanna tvingade med mig till birsta för att hon skulle köpa en alla hjärtans dag present till sin pojkvän. Så de va bara att ta på sig kläderna och snällt följa med (annars hade jag fått spö). Nu har jag nyss tagit mig ett varmt bad, otroligt jävla skönt. Snart är de väl dax för mat oxå hoppas jag för nu kurrar de i min mage!


- Minnen

 - Farmor och Farfar       - Mamma, Pappa och Jag
 - Syrran och jag         - Syrran i åre
 - Jag och "bror"     - Syrran och jag
 - Syrran och jag     - Jag
 - Jag och Pappa   - Jag
 - Mamma, Wonki och Sis   - Mamma och jag

 - Jag       - Jag och Sis

 . Kina och jag  - Jag

- Nötter

Malin Simu och Emelie Wassman ni kan sluta läsa denna blogg för de kommer inte komma ut några smaskiga detaljer här flickor ;) Ni får leta efter skvaller på andra håll och sen är ni ju så otroligt duktiga på att komma på grejer själva :)


- Jobbig dag

Idag har det varit en otroligt jobbig dag för mig, eller ja för hela familjen. Min morgon började med att mamma ringde från jobbet och sa att hästarna va på rymmen. Så de va bara att snabba sig på med kläderna och åka upp för att jaga reda på dom små jävlarna. Hittade dom borta vid grannens stall där dom stod och retades med deras skäck. Fick tag på Manelia och Valkyria så jag tog dom i grimmskaft och började vandra bort mot stallet. Tack och lov va HotRod och Poker inte så långt efter utan dom följde lungt med dom andra. Fick in dom i stallet efter mycket om och men. Snabbade mig bort till grannens skäck som oxå hade rymt ur sin hage, fick tag på han. Lagade hans hage och åkte hem över.

När jag kommer hem så ser jag att våran älskade katt Pipen ligger mitt på golvet med alla fyra ben i luften. Såg blodpölar från hallen och in i vardagsrummet. Då visar de sig att de kommer från honom, för han har haft problem med att kissa sen i lördags. De har kommit men de har varit otroligt lite. Men nu va de helt igentäppt. Så jag sprang in till grannen som ringde vetrinären och jag ringde mamma. Mamma och jag kom överens om att de va bäst att våran kära vän fick komma till en bättre plats. Så grannen ringde till vetrinären och bokade en tid. Kl 14.15 somnade våran älskade Pipen in för sista gången i min famn. :'/ Men nu har våran älskade kille det mycke bättre där han är, utan sina problem.



Pipen 2007 - 2011
Godnatt min älskade vän, vi ses snart igen! <3


RSS 2.0