- All of the things that I want to say

Just aren't coming out right
I'm tripping on words, you got my head spinning
I don't know where to go from here

Cause it's you and me and all of the people
With nothing to do, nothing to prove
And it's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off you



niken vs inaw


VÄRLDENS FINASTE BARN, som jag fick träffa när jag var i Sundsvall!

Tjingeling, passar på att blogga lite här.
Håller på att ändra Nikens bloggdesign, har dock inte blivit klar med headern än, har bara kastat in en bild mitt i allt här just nu.
Allt är ännu under uppbyggnad, så ..
But I wanna say, I LOVE YOU HONEY!

- Mösspåtagningen

Tar och slänger upp några bilder från mösspåtagningen :)


- Hoppla!

Hej Hopp!

Thea och jag har varit vaken sen kl 8, vi har legat och myst i sängen till Metallica. Sen klev moster/syster upp vid 10 tiden så då gick vi med henne ner och kikade på tv iställe. Hon är ju hemma med oss hela veckan så nu ska vi kanske ta och hitta på nå skoj tkr jag ;D Senare idag kanske vi ska följa med upp på kungsnäs och kolla på min kusin Jonna när hon rider, hon ska tydligen galoppera för andra gången så de kan ju bli spännande :)

Nu ska jag försöka få mitt lilla hjärta att somna om igen, Tjing! :)


- Herregud

Ursäkta mig, men jag uppdaterade tydligen inte bloggen ;) Men nu gör jag en liten snabb uppdatering.

Igår va de fullfart här hemma för Sanna skulle ju på bal. Så de var hårt tempo från kl 10 till kl 17.30. Vid 15.30 kom Sanna's kompiss Hanna upp. Så då vart Sanna LITE lugnare iaf och de va ju bra tyckte jag iaf ;) Sen kom Erik och Oscar för att hämta upp Sanna och Hanna. Dom fick åka fetaste bentleyn, Hasse Bergs :)

Sanna och HannaHannaSanna

Efter att Sanna och dom åkte så vart de mat och sen åkte Mamma och Pappa för att släppa in hästarna i matfors och jag slappade på soffan. Skrev till grannen och frågade om han hade några bra filmer att låna ut och då kom han in med datorn. ASBRA tänkte jag tills jag skulle gå upp och koppla in skiten och märker att han inte har skickat med strömkabeln! ;) Men de gjorde inget, somnade kvart över elva så de va skitsamma. :)

 - Mammas älsklings hjärta <3

Nu ska jag packa på Thea lite kläder sen ska vi in till moster Kina och fira henne för hon fyller ju år på torsdag :)

Tjing

- Gud vilken dålig uppdatering!

Fy skäms på mig! Men jag ha inte orkat/haft tid att uppdatera. Dagarna har ju bestått av otroligt fint väder så då har man suttit ute hela dagen och bara myst i solen. Ska snart ner till BVC för att väga/mäta lilla älsklingen så jag har egentligen inte tid att skriva nu heller. Men jag lovar att jag skriver så fort jag kommer hem därifrån och uppdaterar er om vad vi har gjort dom senaste dagarna :)


- BVC

Lillhjärtat hade gått upp bra i vikt, när vi åkte hem från bb vägde hon 3265 och idag vägde hon 3510. Hjärtat gjorde nyss mamma stolt! :) Sen hade hon vuxit 3 cm oxå så de känns ju otroligt bra. Efter att vi varit på BVC så vart de en promenad med platsmormor och Roy i regnet men de gjorde ingenting för de va otroligt skönt att röra på sig och bra för Thea att komma ut i friska luften :) Nu ska jag ta mig en macka för mamma och pappa åkte och mockade så de lär väl dröja ett tag med maten :)

Tjing!

- Pissväder

Hejhopp!

Nu har vi nyss haft BVC på hembesök, lite information om allt. Lillafröken låg och sov i min famn under en timmes tid. Så BVC damen vart lite imponerad av min lillafröken och tyckte att hon va otroligt snäll. Men de vet jag ju redan att hon är så ;) Om ca en timme ska vi ner och väga oss för att se hur mkt Thea har gått upp i vikt, de kan ju bli otroligt spännande. Men inte så jävla kul att packa ner hon i barnvagnen och gå ner i regnet! >_< De kunde ju ha fått vare fint väder iställe för detta pissväder! Ne nu ska jag ta och göra mig lite lunch medans fröken sover :)

Tjingeling!


- Barnvagns skylt

Nu har jag beställt mig en barnvagns skylt, man måste ju se att de är Thea som kommer farandes i sin fina barnvagn ;) Va även in till grannen en sväng förut och kollade på Pricken som har blivit nyrakad eftersom han hade så mycket tovor i pälsen. Han såg bra rolig ut, men va otroligt söt med sina "stövlar" på benen ;)

Nu ska jag se på OC sen ska jag se om min kära lilla tjej vill hoppa ner i barnvagnen och ta en promenad :)


- Sjukhuset

Nyss kommit hem från sjukhuset, ha varit där och kollat upp Theas födelsemärke. Allt va normalt, inga konstigheter så de va ju otroligt skönt. Nu ha lillfröken nyss ätit så nu ligger hon och sover i puffen. Så jag tror att jag ska passa på att sova lite jag med för jag är otroligt trött idag. Så jag tar och skriver mer sen!


- älskade ängel

Jag känner dig, jag känner dig så väl.
Dina fasor, dina våndor finns också i min själ.
Du är mitt kött och blod.
Det bär ett dyrbart namn, det är min kärlek utan villkor.
Jag gör vad jag kan.
Så stor och stark på dagen, men så liten mitt i natten,
när ingen ser, när ingen vet, kommer gråten mitt i skrattet.

Fem fingrar ska skydda dig.
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen.
Ett är hopp och ett är tro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.





RSS 2.0