- God jul!

Klockan är nu 00.19 och jag ligger här och lyssnar på Block 44 - Somliga. Idag är de julafton men en tanke slog mig nyss.. tänk alla barn som inte får öppna några julklappar idag. Jag blir nästan tårögd när jag tänker på de.. Jag har själv inte så mkt pengar varje månad men jag har iaf råd att köpa julklappar till Thea. Men tänk dom som inte har råd att köpa julklappar till sina barn. :( nästa år ska jag skänka alla Thea's gamla grejer och hoppas att någon får användning för dom. Tänk på alla familjer där ute som inte har pengar. Så ni med barn, skänk era barns urvuxna kläder till kvinnojouren eller liknande för de ska jag göra :)

God jul!


- Tisdag

God förmiddag!

Idag har jag en riktig grinsippa till unge. Tror att de kan bero på att fröken håller på att få en tand uppe. Tror att de kan vara dax för att sova en kvart för fröken så kanske hon är gladare sen :) själv ska jag hitta nått att äta till frukost.

Va meningen att jag och Thea skulle ha åkt till birsta idag men då kom jag på att bilbarnstolen är i mammas bil! Grattis Janica..


- Pulka

Tjing!

Jag och Thea har varit på en pulka tur, vi tog en sväng ner till famor och farfar för att käka lite bullar :) Deras katt hatar tydligen Thea, hon fräser och morrar så fort Thea kommer i närheten. Och Thea verkligen älskar katter och blir helt tokig när hon ser dom. Men Smulan går verkligen inte att prata med :)

Just nu sover fröken ute i vagnen, de tog tydligen på krafterna att vara ute och åka pulka. Så hon fick gå raka vägen till vagnen och sova en sväng och fröken somnade väl på 5 sek kanske? :) Tröttprinsessa. Nu ska jag väl ta och plocka ihop här hemma lite :)

- Pearl Harbor

Tjoho!

Ligger i sängen och glor på en av mina älsklings filmer, Pearl Harbor. Som går just nu på Sjuan. Man kan inte annat att älska denna underbara film. Även fast ögonen svider och jag borde ha sovit för flera timmar sen så kan jag inte slita mig från tvn. Ne nu ska jag inte skriva mer för nu är reklamen slut :)


- Fredag

God kväll!

Idag ha inte jag och min prinsessa gjort så mycket, de är ju sånt pissväder ute idag. Hade tänkt att vi skulle ha tagis oss en långpromenad men vem vill gå i denna blåst och snöoväder? Så jag och Thea har bara myst inne idag. Pappa och syster va även hemma idag med oss. Pappa var ledig och Sanna började inte förens kl 17, så hon har åkt iväg på jobbet och mamma har kommit hem iställe.

Just nu springer Thea runt i gåstolen, stannar upp kollar på tvn, springer vidare och skriker ;) Det är precis som vanligt med andra ord. Själv sitter jag och väntar på mat, blir tydligen langos till middag idag. Aldrig fel, annars får man ju bara äta langos på selånger och GF. :)

Ne nu ska jag busa med mitt busfrö och mysa :)


- Torsdag

Vart har veckan tagit vägen? Den har gått så jävla fort. Thea vaknade tidigt imorse, först kl 5 och ville absolut inte somna om. Men efter lite Metallica och vaggande så somnade hon om och sov två timmar, tack och lov.

Klev upp åt gröt och satte oss i soffan och myste sen somna hon :) nu sitter jag och glor på greys. Snart dax för lunch, lill damen börjar nog bli hungrig nu :)

Märks det att min prinsessa är en tvnörd? Eller snarare reklamnörd :)


- Kärlek

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? De gör jag, jag började tro på de när jag såg min prinsessa för första gången. jag visste inte att kärlek kan vara så otroligt starkt. Jag älskar min lilla Thea, mest av allt <3


- Bilder från Juniskär

Lite bilder sen kusin Therese och lilla Neo va hemma i Sundsvall :)


- Lördag

Tjingpling!

Helgerna är det nå konstigt med mig.. När de är lördag och söndag hör jag tydligen inte när Thea vaknar? Men på vardagarna och nätterna hör jag minsta lilla ljud. Imorse hade Thea tydligen låtit i en halvtimme innan mamma kom upp och hämtade henne. Jag förstår inte vad problemet är? Är jag avslappnad för att jag vet att hela familjen är hemma eller vad?

Jag och mamma har varit bort till birsta, Coop med andra ord. Skulle köpa en gundhäst till Thea som jag hade sett i deras katalog för 499:- men nyckelpigan jag ville ha va slut. Så häst och flygplan fanns. Men då hittade jag en gubbe som jobbade där och surrade med han. Så han skulle kolla med andra butiker och kolla om dom hade någon nyckelpiga och kunde skicka den dit! UNDERBART!

Ja vad händer ikväll då? Just nu känns de som att jag inte orkar göra ett skit. Är helt slut i kroppen, fryser och är matt.. Men lite mat på de här så kanske man blir pigg igen. Ne nu ska jag passa på att ta ett varmtbad när min lilla prinsessa sover :)


- Härliga fredag

Varit ner till BVC med Thea kl 10 idag för hörselkontroll men inte fan gjorde hon någon hörselkontroll.. Hon fråga om hon hörde? Jaja.. Vägde och mätte fröken, hon följer sin kurva som hon ska :) nu va fröken 68 cm och vägde 7300 g.

Efter de gick vi hem, Thea somnade när jag gick innanför dörren med vagnen så då ville jag inte köra ut henne igen ifall hon skulle vakna. Så hon fick sova inne, vilket hon inte brukar göra.

Jag tog och rensade bland Thea's kläder, en hel svartsäck med kläder som är för små. Vissa hade prislapparna kvar, så kläderna är inte ens använda.. Herregud Janica.

Nu på kvällen va vi bort till Ica maxi och köpte godis till idol så jag fick feta mig lite, tror jag åt 5 godisar. Påsen står bredvid mig men jag mår illa när jag tänker på godiset..

Ne nu ska jag sova, de är ju en dag imorn med. Godnatt


RSS 2.0