- Snacka skit

Jag vet att flera personer som läser denna blogg bara gör de för att ha nått att gotta sig i. De har jag fått hört flera gånger och de gör mig sjukt irriterad. Men om ni vill snacka skit om mitt liv ochgo0tta er i de så varsegod. De betyder bara att era liv är otroligt tråkiga och meningslösa. Som denna jävla idiot, helt utan namn. Helt jävla fucking sanslöst!

Anonym om - Mitt hjärta:
vem är pappa då? eller vet du inte de?
IP: 92.35.119.206

Fega jävel utan namn, jotack jag vet mycket väl. VET DU?!

- Mys i Timrå

Thea och jag har varit i Timrå hos plastmormor med familj och myst i två dagar. Otroligt mysigt att få umgås med dom. Thea trivs där ute och lika så jag. Det är skönt att komma hemifrån ibland och bara få vara för ett tag :)

Ne nu aka jag se klart på Criminal Minds och sedan sova bort min huvudvärk. Godnatt :)


- Du

Det är nånting jag vill säga dig
Det är mörkt nu
Och du har lagt dig
Och jag ligger här brevid
Och jag vill att du ska se
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Du
Du undrar väl nångång som jag
Finns det nån annan
som kan göra dig svag
Men vi är som ett pusselspel
Som passar med varsin del
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara en av dig och det är du
Det finns bara två av oss och det är vi.

Tid
Jag hoppas att det räcker till
Och att det håller
Så länge jag vill
Och om du håller mig hårt i hand
Fast vi blir främlingar ibland
Ååh hoppas du kan läsa mina tankar

Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara en av dig och det är du
Det finns bara två av oss och det är vi.

Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara en av dig och de är du
Det finns bara två av oss och det är vi.

Andas i mitt öra (andas i mitt öra)
Jag lyssnar jag vill höra (jag lyssnar jag vill höra)
Nära och kom närmre (nära och kom närmre)
Ge mig, ge mig värme (ge mig värme)


- Mitt hjärta

När jag sitter och tänker på min underbara dotter, kan jag fortfarande inte efter 5 månader förstå att hon är min. Mitt kött och blod, min älskling, bara min. Men de är sant, och jag är otroligt glad över att jag har denna underbara unge i mitt liv. Jag kunde inte ha fått en bättre dotter, jag älskar henne mest av allt på hela jorden. Thea de är du och jag mot världen och låt ingen hindra oss från att göra de vi vill göra! Mamma älskar dig <3


- Less

Fyyfan va jag känner mig less, irriterad och arg idag! Jag har börjat inse att jag har TRE vänner.. TRE vänner som finns där medans alla andra har dragit pågrund av Thea. Folk som inte vill umgås med mig och som skiter i oss. Otroligt roligt känner jag.. Det märks vilka som står kvar och vilka som sticker.. FYFAN säger jag bara..

- Fredag

Idag fick jag sovmorgon till 9.30, tack pappa! Tog och myste med min älskade dotter och busade med henne. Käkade lite frukost. Sen kom Mirre hit och surrade ett tag och fick en kick av att rida så då fick jag rida Mirre's prins Belle. Han måste helt klart vara den underbaraste hästen, med sin charm, sitt lugna jag och hans snubbel hovar ;) Vart en skrittur på typ 1-2 tim, otroligt skönt. Man hamnar i en helt annan värld när man rider, alla tankar flyger bort och de är så otroligt skönt att komma iväg från tankarnasvärld ett tag.



Sen resten av dagen har jag och Thea myst. Hon är så otrligt mysig nu, ska smeka en i ansiktet och hålla i håret. Men ett och tre kommer de ett nyp eller ett slag. Men hon är så charmig mitt lilla hjärta. Nu ikväll när hon fick kvällsgröten så fick hon nått ryck och la tallriken på huvudet ;) Hon är bra gullig den där lilla :) Nu ska jag se klart på idol sen ska jag gå upp och lägga mig brevid min lilla prinsessa.



Va även och hälsade på Tobbe igår. När man väl står där och ser alla ljus och hans grav blir man varm och ledsen. Jag blev de iaf, en stor klump i magen och man tänker tillbaka på allt.. Jag hoppas verkligen att du har de bra. Vi här nere saknar dig, och jag vet att du saknar oss. <3



Godnatt

- 13 oktober

Ett datum man egentligen inte vill minnas.. Idag är de tre år sen och jag minns denna dag som de var igår. Satt i bilen med Julle påväg hem, fick ett samtal och jag vart helt tom i kroppen.. Jag förstod inte att de var sant först men de stämde. Han va verkligen borta..

Idag är det Tobias dag, en dag vi aldrig kommer glömma. Saknad och sorg ligger över Sundsvall idag. Men vi älskar dig och vi kommer aldrig glömma dig underbara människa. Vi ska bära med dig i våra hjärtan tills vi ses igen! <3



- Vårdcentralen

Idag har Thea fått sin andra vaccinations spruta. Stackarn grät och grät.. De gör så ont i mig när hon blir sådär ledsen eftersom hon sällan är ledsen, hon är ju en glad tjej min lilla prinsessa. Jag va även och träffa en läkare eftersom jag har haft så otroligt ont i mina öron dom senaste dagarna. Men jag hade tydligen ingen öroninflamation.. Men fick hostmedecin tack och lov så nu jävlar ska hostan försvinna..

Syster håller på att packa för hon sticker ju till turkland imorn med erik och hans familj. Hade gärna åkt till värmen jag med, men jag ha de bra hemma ja;) Nu ska jag slappa i soffan ett tag innan Thea ska sova för natten och innan desperata börjar. Tack och hej!


- Mer bilder från dopet

Här kommer yttligare några bilder från dopet som Johan knäppte. Otroligt fina :)


- Kyrkan

Nu är mitt hjärta döpt. Klockan 12.00 ringde klockorna för Thea och jag och Sanna gick in i kyrkan med Thea i famnen. Vi hade världens mysigaste präst och hela familj och vänner skaran var samlad. Ett otroligt härligt dop med både skratt och tårar. Min underbara barndomsvään Petra Bergqvist sjung "Du är allt" och de va otroligt nära för tårar. Kände gråten i halsen och ögonen fuktades.

Fika vart de på församlingsgården och presentöppning. God tårta, bullar, muffins och kakor. Lägger upp bilder på presenterna sen. Fick mycke fint :)



- Dop

Vi ska ju döpa Thea på lördag så idag har jag och Thea varit hos prästen och pratat om hur de blir på lördag. Så nu är allt fix och färdigt. Eller ja de i kyrkan iaf, ska plocka undan och greja här hemma sen ska jag baka bullar, muffins, tårta och massa goakakor. Så jag har ju de jag roar mig med. Men de får bli imorn.

Min telefon som jag skickade iväg på lagning för drygt fyra veckor sen har kommit till posten nu så de är väl lika bra att gå och hämta den och se om dom har fixat skiten annar får fan halebop ge mig en ny telefon.. >_<

Thea och morfar


- Old friend

Why are you so shy
It ain't like you to hold back
Or hide from the light

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead


- Gåstol

Thea far runt som en dåre här hemma i sin gå stol, kastar grejer efter så hon lämnar ett tydligt spår vart hon är påväg. Så nu har man fått plocka bort allt som finns under vardagsrumsbordet för där är fröken och drar ner grejer hela tiden. Även gardinerna är otroligt roliga att dra i ;)



- Ny design :)

Tack underbara Elin för den nya designen :)

Ja här hemma händer ser inte så mycket. Jag är sjuk och Thea har hosta. Har otroligt mycket att göra i veckan då jag ska döpa Thea på lördag. De ska bakas och städas.. Men när man inte har någon ork i kroppen känns de otroligt jobbigt.

Va även och klippte mig hos moster Kina igår. sjukt nöjd, äntligen kort hår igen :)

Ne nu ska jag fortsätta slöa på soffan, tack och hej.


RSS 2.0