- Härliga dagar

Hejhopp!

Hemma i skönsmon igen efter ett par härliga dagar ute i Timrå hos världens bästa extra familj :) Åkte ut dit i tisdags och kom hem idag. De är bra skönt att vara där ute, för de första får Thea vara ute hur mycket hon vill. De är bara springa ut och in där och för de andra är att vi trivs så bra där ute. Den här familjen betyder otroligt mycket för mig. Maria va med mig på förlossningen med mig och sen dess sitter vi ihop, eller vi har ett band för resten av livet iaf :)

Thea sover gott i sin säng nu iaf och jag tror banne mig att jag ska krypa ner i soffan till en film med en chipspåse och lite cola :)

- Du

gör mig hel. Kan inte vara utan dig.


- Tillbaks till ruta ett

Tack va gulligt av dig.


- Hoppla!

Hejhopp!

Kvällen har inte bjudit på så mycket, Jonas och Victoria kom förbi en sväng så följde med dom till pizzan så Jonas fick käka. Gick hem badade fröken och nu sover äntligen det lilla livet. Kan bli tokig som fan på henne på kvällarna nu för tiden. Hon ska INTE sova, hon kan ju missa nått.. Hoppas att de bara är en period annars vet jag inte vad jag gör. Jag ska nog ta och lägga mig i ett varmt bad med tända ljus och rensa lite tankar ett tag tror jag.

Imorgondagen tror jag vi sprenderar ute hos våran extra familj i Timrå. Saknar dom lite! <3 Kan vara skönt att få vara där ute och bara vara. Ne nu kallar badet!

tjing


- Promenad

Goddag :)

Idag är de otroligt härligt väder ute. Solen lyser och de är ganska varmt ute. Så jag och Thea tog oss en promenad vid 11 tiden ner mot stan och sen tillbaka. Otroligt skönt måste jag säga. Nu hoppas jag på att de kommer vara lika fint väder hela veckan lång :)

Plutten vilar en stund nu och jag ha parkerat i soffan för att se OTH :) blir väl till att laga ihop nån middag efter de :)


- Du och Jag

Mot dom andra


- Ensamhet

Jag vet inte varför jag alltid ska känna mig så jävla ensam. Har sjukt många underbara människor runt mig men ändå känner jag mig alltid ensam.. Eller inte alltid, men så fort Thea har somnat och jag slappnar av väller alla känslor över. Antagligen är det bara för att man är helt själv i en lägenhet som är tyst. De är klart de är ju bara jag och Thea.. Vissa gånger när hon väl ha somna sätter jag mig i hennes rum bara för att lyssna på hennes andetag, så jävla ensam känner jag mig.

Känns som jag terroriserar mina vänner med sms och telefonsamtal så fort Thea har somnat bara för att jag inte ska känna mig så ensam och ha nått att göra.. De måste ske en förändring och de är snarast..

- Nu jävlar!

Ne nu lovar jag och svär att de ska bli ändring på min uppdatering här på bloggen för nu har min snälla vän Jonas lånat ut en dator till mig så nu kanske de blir roligare igen :)

Jag och Thea har varit på Alnö hela helgen hos mamma och pappa. Så fick Jonas och Victoria låna min lägenhet :) Fredag umgicks jag med dom två på kvällen. Lördag bjöd på tömmkörning av Rodden så han kommer i vagn nån gång :) Kvällen vart de åka lite raggarbil med Mirre eftersom de va träff i birsta :) Otroligt mycket bilar, jävligt skoj. Hittade även tillbaka till en person som står mig nära så nu hoppas jag verkligen att vi kan hålla kontakten och vara vänner för han saknas verkligen :)

Tussen somnade för ett tag sen, hon ha varit otroligt trött och grinig sen mitt på dagen så de va skönt för henne att hon somnade nu. Man kan ju hoppas på att hon sover hela natten bara :) Ne nu ska jag ta en dusch och slänga mig i soffan sen :)

RSS 2.0