- Älskade Jonna <3

Igår kl 19.30 ringer min mormor och berättar att älskade Jonna är påväg till Göteborg för att få sitt nya hjärrta. Inatt har jag inte sovit en blund känns de som, tankarna har bara snurrat. Min 10 åriga guldklimp ska göra ett stort ingrepp och allt känndes bara jobbigt.
 
Gick och lämnade Thea å dagis kl 9 idag och sen gick jag raka vägen tillbaka till sängen i hopp om att kanske kunna få sova nån timme. Men de  sket sig.
 
Pratade med moster vid 11 tiden och fick höra att operationen hade gått bra iaf men har inte hlrt så mycket mer, vet att hon ligger nersövd.. Hoppas på mer uppdatering senare uder kvällen. Har god lust att sätta mig på ett flyg och åka ner. Känns så jävla jobbigt att sitta hemma och hon är flera mil här ifrån..
 
Min älskade prissesa,  jag älskar dig så otroligt mycket. Nu ser du till att klara detta och håll dig lika stark som du alltid gör. När du är frisk sen ska vi härja på som tusan och du vi ses snart! Jag och Thea tänker på dig <3

- Ny lägenhet!

Hejhopp!
Dåligt uppdaterat på denna blogg tycker jag. Men vafan har inte tid/lust helt enkelt :)

Tussen och jag har flyttat ut till alnö igen! Otroligt skönt måste jag säga, nära till allt. Närmare släkten så nu kanske man kan släppa klumpen i magen! Så den 15/10 börjar Thea på sitt nya dagis Sagogården. Känns lite jobbigt att säga hejdå till alla barn och personal på Skönsmon men de ska nog gå de oxå.

Ne nu ska jag hoppa ner i badet efter en promenad med mirre och hästen :)

RSS 2.0