- Fredag

Jaha då va fredagen här, blir snart åka in till stan med mamma och syster för sanna ska leta reda på nå mönster och jag tänkte kika runt och se om man hittar nå roligt. Efter stan blir de middag hos moster för mina gotjejer ville umgås lite så då måste man ju passa på! Dom skulle även bju på tacos, de uppskattas :) Efter att man har varit hos moster blir de umgås med min bästavän Stefan. :D

Ne nu ska jag kila vidare och fixa lite saker innan man ska åka. Hörs på lite senare.

- Solsken

Ha varit ute och promenerat i de fina vädret med världens bästa hund! De finns fan inget skönare än att ta en promenad när de är så otroligt fint väder ute. Man blir så glad när solen lyser och de är plusgrader ute. Sen blir man så mycket piggare efter att man har tagit sig en promenad.

Så nu ska jag ta och hoppa i duschen en sväng sen ska jag plocka undan lite här hemma :)


- Muffins!

Igår va jag som sagt på stan och sprang. Eller ja sprang gjorde jag inte, träffade upp Muffins (emma) för att äta lite lunch. Så vi gick på Barista och käkade, satt och surra en massa skit sen följde jag med henne hem och kikade på hennes längenhet. Satt där till kl 21 och surrade en massa minnen med henne så tiden bara rusade iväg men kul som fan hade vi. Så vid 21 tiden körde hon hem mig, jag fick i mig lite "middag" sen vart de dusch och raka vägen i sängen.

Idag har jag bara softat på hela morgonen, nu tänkte jag ta och plocka undan lite här hemma tills resten av familjen kommer hem. Så de ska jag roa mig med ett tag! :)

Tjing

- Mot staden

Ne nu ska jag ta och åka in till stan för lunch med Danell och lämna tillbaka en film till moster. Hörs när jag kommer hem igen!

- Trött

En trött niken skriver detta inlägg. Just nu ligger jag i sängen med mina två pojkar och min lilla flicka, med andra ord mina katter. Dom tar upp större plats än vad jag gör, eller ja iaf Pricken. Tänkte att jag skulle försöka komma i säng tidigt för imorrn ska jag ner på stan och greja lite. Orkar fan inte sitta hemma en dag till, måste ut i friskaluften och göra nått. Så jag hoppas att fröken Danell svarar så kanske man kan få luncha med henne imorrn, för henne har jag då inte träffat på evigheter så de skulle vara otroligt roligt och få träffa henne. Sen ska jag bort till moster och lämna igen en film.

Ne nu ska jag kolla klart på CSI NY sen ska jag då fan sova! Godnatt folket :)

NikenHenriksson

- Fuckin' perfect to me

I mitt liv har alltid vännerna kommit först, de är alltid dom man har ställt upp för först. Jag vet inte hur många gånger jag har öppnat mitt hem för mina vänner. Vårat hem har varit lite mer av en fritidsgård, de är hit människor har kommit för att softa och för att prata. Just därför gör de så jävla ont i mig när jag ser att mina vänner och andra ungdomar i samhället far illa. De gör så ont i mig när man läser artiklar om att någon gubbe har misshandlat sin son/dotter. Om man älskar sin dotter/son ska man väl inte slå dom? Alla förtjänar att leva ett liv utan att man blir slagen eller psykiskt illa behandlad. Även de här med att man blir mobbad i skolan tar hårt på mig. Antagligen för att jag själv blev retad i skolan pågrund av att jag är kort. INGEN förtjänar att bli retad/mobbad över saker!

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothin'
You're fuckin' perfect to me


- Huvva

Inatt har jag inte sovit många timmar, vaknat flera gånger pågrund av hosta och att jag inte kunde andas. Och inte nog med det så delar jag säng med två katter, så när jag väl vaknar vaknar dom och skriker rakt ut för att dom ska bli klappad och om man inte klappar dom ger dom aldrig upp! Jaja nu ha jag gnällt färdigt.

Ha varit och handlat med mamma och pappa idag oxå bara för att komma ut i den friska luften. De är så otroligt skönt att få i sig friskluft när man är sjuk. Men de gäller ju att inte anstränga sig för då blir man bara mer sjuk. Ne nu ska jag vila upp mig ett tag framför tvn så kanske man kan följa med Mirre till birsta en sväng för hon skulle på ikea och ville ha sällskap så vi får se om man orkar följa med eller inte.

Tjing

- Underbart

Idag känns allt jättebra, även fast jag fortfarande är dålig. Men de känns som att allt går åt rätt håll och de är ju bara för underbart! Har fixat mina ärenden på stan idag, va även och pratade med C. Nu ha jag nyss käkat mat, så nu ska jag fundera på vad jag ska hitta på resten av kvällen. Men eftersom jag inte är pigg så ser de ut som att jag bara tänker ligga i sängen resten av kvällen och glo på ruffriders filmer ;) Lär nog bli en och en annan dragracing film oxå.



Jag känner dig, jag känner dig så väl.
Dina fasor, dina våndor finns också i min själ.
Du är mitt kött och blod.
Det bär ett dyrbart namn, det är min kärlek utan villkor.
Jag gör vad jag kan.
Så stor och stark på dagen, men så liten mitt i natten,
när ingen ser, när ingen vet, kommer gråten mitt i skrattet.

Fem fingrar ska skydda dig.
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen.
Ett är hopp och ett är tro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.

- Sega dagar

Jajamen, idag har det varit en otroligt seg dag. Blir så sur att man ska vara sjuk i de här fina vädret. Hade hemskt gärna tagit grannens hund på en långpromenad och njutit av de otroligt härliga vädret. Men iställe blev de ligga inne under filten och slappa hela dagen.

Just nu sitter jag och försöker få till nå jävla pogram på datorn så jag får sätta igång och plugga igen. Men de ser ut att gå otoligt tungt för min del. Snart kommer jag kasta ut denna jävla dator genom fönstret och hoppas att den inte startar igen! ;) Ne nu va jag kanske lite för hård igen. Ne nu ska jag fylla i mina papper som jag ska ner på stan och lämna imorn sen ska jag ta och lägga mig i sängen och försöka bli pigg och glad.

Hörs på folket!

 - Ge mig sommar och sol nu!

- Nu kör jag igång!

Nee jag ha kommit fram till att de kanske är dax att ta upp de här med bloggandet igen! Skriva av sig lite saker är ju skönt ibland och just nu när de pågår ganska mycket i mitt liv kan de vara ännu skönare att få dela med sig av allt detta. Men idag kommer jag inte avslöja nått ;) Ta och kika in lite då och då så ska ni få se vad som kommer hända :)




RSS 2.0