- Studiobilder

Underbara älskade unge!

Emma Rönnqvist går på Hedbergska - HV Foto, och hon har knäppt dessa
underbara kort på världens underbaraste dotter!

image description
image description
image description


- Flytt!

Hejsan!

Förlåt för min otroligt dåliga uppdatering..

Jag håller på att packa, och kollar vad som ska kastas och vara kvar så de är fullt upp här hemma. Vi har fått en 2,5 i skönsmon så de känns underbart just nu och vi flyttar in nu den sista! Kan de bli mer underbart? Nog för att de känns jobbigt att flytta från mamma och pappa och vara själv med Thea, men de är dax att bilda sin egna lilla familj. Har sagt åt sanna att hon får komma och "bo" med oss hur mycket hon vill så man har lite sällskap iaf :)

Ne nu ska jag ut en sväng och kika läget, sen hem och upp tidigt imorn för att fortsätta packa!

- Min största önskan

Just nu önskar jag bara att min älskade kusin Jonna kan bli frisk och få vara precis som alla andra barn. Vill att hon ska kunna busa med Thea och bara få vara som alla andra barn. All styrka till dig nu min älskade lilla stumpa så ska du se att allt kommer lösa sig!


- Huvudvärk!!

Fyfan vas jag hatar huvudvärk, måste fan vara de värsta som finns. Får ALLTID de en gång i månaden i samband med mens.. Underbart. Igår hade jag så jävla ont i huvudet så de vart en dejt med toastolen. De känns ju helt normalt eller? Aja de vart byte från p-ring till ett p-piller. Hoppas de hjälper. Nu ska jag gå ner och hämta nå jävla tabletter så man kanske kan få sova någon timme utan huvudvärk.. Godnatt


- Ängel

Min underbara dotter är den jag älskar mest av allt på denna jord. Hon är verkligen allt för mig eftersom jag inte har någon att dela mitt liv med. När jag känner mig ensam och ledsen ser jag på mitt barn och glömmer allt. Hon får mig att känna mig värdig. De är för henne jag fortsätter gå. Även fast jag har förlorat nästan alla av mina vänner när Thea kom till världen så skulle jag aldrig önska ett liv utan henne. Jag skulle inte klara av att leva utan min dotter. Jag visste inte att kärlek va så stort innan Thea kom till världen.

Maria Thea Catarina Henriksson, mamma älskar dig mest av allt <3


RSS 2.0