- Live Your Life

Jag hatar folk som inte kan vara ärlig och stå för de dom har gjort. Sånna människor är inte välkommen i mitt liv, dom förtjänar inte min energi. Sånna människor tär på en, dom suger musten ur en och sen lever dom på de. Sen finns de människor som är så duktig på att snacka. Man säger saker i förtroende och hoppas att de ska stanna där men i nästa sekund får man höra att de har kommit ut. De värsta är när de når människor som inte har nått med saken och göra och när de når människor som man hatar mer än allt annat. Dom är bara ute efter smaskig infortmation som man sen kan sprida vidare. Jag förstår mig inte på dom människorna.. Hur kan man tycka att de är roligt och se att en annan människa blir ledsen för att dom vet om saker som dom inte ska veta om? Men dom är otroligt välkommen och snacka om mitt liv och de som ska hända mig. Mitt liv måste vara mycket mer intressant än vad deras eget liv är, de är ju tragiskt! Hur mycket ni än surrar och sprider rykten kommer ni aldrig någonsin kunna trycka ner mig för jag är inte lika svag som ni är. Jag står med båda benen på jorden. Hoppas ni hittar nå smaskigt och gotta er i jävla idioter!!


- uppraggad

Haha de är inte varje dag man blir uppraggad av en telefonförsäljare från göteborg. Börjar med att han ringer från fortum eller nå jävla skit, och undrar om jag bor i egen lägenhet. Vilket jag inte gör längre. Sen fortsatte han samtalet med att fråga om jag hade vare i gbg någon gång och då sa jag att jag skulle ner dit i sommar och se på Metallica. Då tyckte han att jag skulle ringa när jag kom ner, HAHA. Då påpekade jag att jag inte hade nå nr förutom de han ringde ifrån. Men då sa han "Jag ha ditt så jag ringer". Sen la vi på och 2 sek senare får jag ett sms "Va glad du lät ;D" HAHA herregud va fan är de för jävla skämt xD

- upp och ner

Mina dagar är upp och ner hela tiden känns de som. Ena dagen då känns allt så bra och andra dagen känns allt bara pest och pina. Jag vet inte om de är vanligt i detta tillstånd.. Fast om man ser på hur de ser ut i denna situation så är de klart att de kanske är lite upp och ner eftersom de inte finns så mkt stöd från den som ska ge mest stöd. Men de gör mig inte så mkt, ensam är stark och jag är fast besluten att jag skulle kunna klara allt detta helt jävla själv. Vissa dagar känns de som att jag inte behöver någon alls och andra dagar vill jag bara bryta ihop pågrund av allt detta. Men tack och lov har jag jordens underbaraste människor vid min sida som står där varje dag och stöttar mig. Där finns en person som gör det fruktansvärt bra, den personen kommer jag alltid vara evigt tacksam och aldrig någonsin släppa! Den personen betyder fruktansvärt mycket för mig och har varit den som har stöttat mest och tröstat när de har varit jobbigt. Mina vänner, min familj och mina nära och kära är otroligt viktiga för mig just nu, de är dom som får mig att orka fortsätta framåt med de här. Jag uppskattar allt dom gör för mig och jag har fått en helt annan bild på hur livet verkligen kan vara. Jag längtar faktiskt till april nu och hoppas helt klart på de bästa med allt. Och jag hoppas att de ska lösa sig med allt!


Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothin'
You're fuckin' perfect to me


- Sis fyller år idag!

GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE SYSTER SOM FYLLER 19 ÅR IDAG! <3

http://sannnahenriksson.blogg.se/




- Härliga måndag

Idag ha jag tamme fan varit inne hela dagen, ha inte varit utanför dörren en enda gång idag. Klev upp, käkade frukost sen satte jag igång och möblera om rummet för att få plats med dom nya sakerna. Så nu ha mitt rum fått en makeover som tog precis hela dagen. Men snyggt som fan blev de iaf. Så de va ju bra de då. Efter att jag va klar med rummet va de mat som hägrade, spagetti och köttfärsås fick de bli idag. Efter maten va de ett välförtjänt bad och sen ha de varit tvslappande resten av kvällen, skööööönt. Nu hade jag tänkt och sova för imorrn kommer Katja och ta sig an Poker så då är de lika bra att vara utvilad.

Har ingen bild på rummet så de får bli en bild på Poker! Godnatt folket.


- Stan

Halloj!

Idag tog jag och syrran bussen in till stan för att käka lunch. Tog oss en varsin macka satt och surrade ett tag sen skulle syster gå och kolla på nå gosedjur, hmm undra varför? ;) Så vi gick och kikade runt lite och hon hittade en skitsöt rosa elefant på krabat, skitdyr menmen :) Sen tog vi och kikade lite på HM innan vi åkte bort till Kina. Hemma hos Kina va bakning som stog på schemat, SEMLOOOOR! Satt och surrade där med moster ett tag i solen innan vi bestämde oss för att ta bussen hem igen.

Väl hemma ha de bara varit lungt, trött som ett as är jag idag iaf.. Och jag lär ju vara tröttare imorn, då ska jag nämligen vara på sjukhuset kl 8 >_<

Aja nu ska jag kika på tv innan jag ska sova! NattiNatti :)

- 7 mars

Nu va de ett jävla tag sen jag skrev här sist! Men de ha inte hänt nå spännande så de gör inget.. Eller jo en spännande sak har hänt min älskade "bror" och Carro ha fått en liten Lina! :) Hon tog och kikade ut i fredags och va en fullt frisk liten tjej på 50 cm och vägde 3474 gram! Så jag ska ta och åka och hälsa på dom nått fram över och gosa med lill tjejen! :)

Idag är jag lite sur och grinig, jag skulle vara snabb och boka biljetter till Metallica som kommer till sverige den 3 juli men de sket sig ganska jävla kraftigt! BILJETTERNA ÄR SLUT!!!!!!! Så nu ska jag sura ett jävla bra tag..

Ne nu ska jag ta på mig mina solbrillor, gå ut och sätta mig på altanen och få lite sol på mig! :)

RSS 2.0