- Sjuk

Kul.. Då har man blivit sjuk IGEN.. De är väl Thea som har en massa baciller som bara går runt runt. Så nu blir det att knapra Alvedon och halstabletter. Godnatt


- Tankar

Sitter och tänker tillbaka på när Thea inte fanns. Visst kan jag ha otroligt tråkigt och vara fruktansvärt rastlös men det finns inget bättre än att vara mamma till jordens underbaraste lilla flicka. Hon förgyller hela min dag och aldrig någonsin har jag älskat en person så mycket som jag älskar henne. Hon är en underbar tjej, som oftast är glad och sprallig. Jag är otroligt stolt över min lilla tjej <3


- Snus!

Morrn!

Just nu håller jag på att gå i taket pågrund av att jag inte har någon snus. Så jag och Thea får ta på oss kläder och ta en promenad.


- Kärlek


- Tillsammans är vi starka

Lilla hjärtat, du är allt för mig. Vad som än händer så kommer vi klara allt utan bekymmer. Jag kommer finnas där för dig i vått och tort, i storm och i solsken. Jag älskar dig mer än allt annat på joden min lilla älskling <3


- You Learn

There's no one likes the other 
It's in your hands 
It lies in all our hands 
Listen to your mother 
Break free from the fence 
It's when you cry it all ends

And you learn like a shadow flows in the rain 
Like a foreign flame in the dark 
Showing you the way

Bringing you the fire 
I will love you 
I will hurt you too 
All we need is cover 
From the no lovers 
From the cold others 

And you learn like a shadow flows in the rain 
Like a foreign flame in the dark 
Showing you the way
And you learn
What we fell now isn't pain 
Just a scent of it is enought 
Blinding me with grace

There's no have to do it your way
Like a shadow flows in the rain

And you learn
And you learn
And you learn
And you learn
And you learn, and you learn, and you learn, learn

Like a shadow flows in the rain 
Like a foreign flame in the dark 
Showing you the way

And you learn
What we fell now isn't pain 
Just a scent of it is enought 
Blinding me with grace

And you learn like a shadow flows in the rain 
Like a foreign flame in the dark 
Showing you the way
And you learn



- Morrn morrn

Thea och jag klev upp för ca en och en halv timme sen. Låg och myste i sängen till lite barnprogram innan vi klev upp för att äta lite banangröt till frukost. Nu sover Thea igen och jag sitter här och kikar runt på internet, Thea har skorv i hårbotten så nu försöker jag komma fram till om man ska göra nått åt de eller om de försvinner av sig själv. Någon annan med barn som vet?

Sitter även och väntar på Theas "plastmormor" vi ska hitta på nått med henne idag, hon saknade oss och vi saknar henne så de kan bli roligt. Nu ska jag kasta i mig någon frukost innan hon dyker upp :)


- Allt och inget

Ja nu har de blivit dåligt med bloggandet igen. Men jag känner att jag inte orkar ibland.

Två helger i rad har jag spenderat i Timrå med min "andra familj" även mina förra grannar, men de är ju som min familj. Maria är ju såkallad "plastmormor" till Thea och hon betyder otroligt mycket för mig och Thea så då måste man verkligen vara där ute och umgås med dom nu när dom har flyttat ifrån våran gata.

Sen ha vi väl inte gjort så mycket mer, våra dagar består av promenader, mys i soffan och lite tv. Thea växer och växer. Hon är så söt min lilla prinsessa, hon hoppar och flyger runt i sin hoppgunga och lever rövare framför tvn när de väl är nått roligt. Hon sprattlar i sängen och ibland hittar man henne längst ner i sängen.

Igår tog jag och Thea en promenad i skogen med vagnen medans Sanna red Manelia. FYFAN va jobbigt de va, sten, stock och ormar. 45 minuter gick vi i den där jävla skogen, men de va otroligt skönt att röra på sig och Thea tyckte nog att de va kul för hon låg och tittade på Manelia hela tiden och pratade med henne hela tiden. Hon är bra rolig den där lilla :)

Senare på kvällen badade jag Thea gav henne mat sen tog mamma och pappa med henne i bilen när dom körde sanna till Skönsmon så hon somnade i bilen sen la jag henne i sängen och åkte ut med Stefan på stan. otroligt roligt att umgås med han, de va npg 300 år sen sist känns de som. Träffade även Martin, Jenny, Elias och Kim, otroligt roligt.

Just nu sitter Thea och kollar på idol och pratar med tvn. Skriker till ibland och skrattar som fan ;) Nu tänkte jag väl ta och vika all tvätt som jag har tvättat. Sen blir de nog upp till stallet och rida om inte Jonna kommer ut och rider :)





Tjing

- Påwnni

Nu har hästarna börjat röra på sig igen, Manelia måste få bort tjockmagen sin och Poker ska vara i vagn om två veckor. Så nu är de full fart i stallet. Manelia verkar trivas med att få röra på sig igen och tanten är piggare än piggast. Poker går det framåt för, han fattar precis vad han ska göra och är mycket lugnare som valack. Så detta kommer nog gå som en dans :)



RSS 2.0